Reünievereniging voormalig 3e Regiment Huzaren Prins Alexander

 

Doelstelling: Vriendschapsband binnen het regiment te bevorderen en onderhouden.

Nog steeds is deze vereniging, die in 1958 werd opgericht als onderofficiersvereniging, actief binnen ons inmiddels ontbonden regiment en binnen de Cavalerie.

Vele “Rode” huzaren, korporaals, onderofficieren en officieren hebben de actieve militaire dienst verlaten. Het is mogelijk, als men bij RHPA heeft gediend, om lid te worden van deze reünievereniging. Aanmelden en informatie bij de secretaris.

De jaarlijkse reünie biedt bij uitstek de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, vriendschapsbanden te herstellen en oude koeien uit de sloot te halen.

De reünievereniging telt momenteel 72 betalende leden uit alle rangen en standen. Een vrijwillig, door de leden gekozen, bestuur beheert de gelden en organiseert jaarlijks een algemene ledenvergadering in combinatie met een gezellige reünie.

De reunievereniging is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel .

De jaarlijkse bijdrage is €10,- en wordt gebruikt voor de organisatie en realisatie van de jaarlijkse bijeenkomst. Uiteraard wordt per evenement bekeken of er nog een financiële aanvulling noodzakelijk is.

Het bestuur komt 2x per jaar bijeen op de Bernhardkazerne te Amersfoort.

Middels een jaarlijkse nieuwsbrief, die medio december verschijnt, worden de leden op de hoogte gehouden van het wel en wee van de vereniging.

Nadat men lid is geworden krijgt men van de secretaris een userID en wachtwoord waarmee men kan inloggen. Dan zijn de fotoboeken van onze reünies zichtbaar, de verjaardagskalender en het verslag van de algemene ledenvergadering welke is opgenomen in de jaarbrief.

 

                                Samenstelling bestuur reünievereniging:

 

 

Voorzitter:

Fritz zur Kleinsmiede

 

Vicevoorzitter:

Henk Vos

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ton Mulder

 

Penningmeester:

Michiel Kock

 

Lid

Johan Haveman
  Lid

Robert Linssen

 
Lid

vacant