Afdrukken

Een rode Huzarengroet!wp70fec530

Het Regiment Huzaren Prins Alexander heet U van harte welkom op deze website. De website is een informatiebron voor iedereen die bij ons Regiment heeft gediend en het Regiment levend wil houden. Geregistreerde leden van de re√ľnievereniging en de officiersvereniging hebben tevens toegang tot fotorapportages van evenementen en een adreslijst van de geregistreerde leden.  Ook kunt u als niet regimentsgenoot zich registreren als vriend van het regiment.

Nieuws, uitnodigingen voor evenementen vindt U boven aan deze pagina. Verder zullen wij trachten de geschiedenis levendig te houden middels foto's maar ook met videobeelden. 

wp7e42c5b4 05Na eenmalige registratie kunt U telkens met Uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. 

In de geschiedenis van ons regiment leest U hoe deze is ontstaan. wie de regimentscommandanten en standaarddragers zijn geweest.

Wij wensen u veel lees- en kijkplezier en zullen zorg dragen voor het regelmatig aanvullen en verbeteren van de website. 

Heeft U nieuws of tips dan kunt U dit melden via het gastenboek of aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.