Reünievereniging voormalig

3e  Regiment Huzaren Prins Alexander

Reünievereniging voormalig 3e Regiment Huzaren Prins Alexander

Doelstelling: Vriendschapsband binnen het regiment te bevorderen en onderhouden.

 

Nog steeds is deze vereniging, die in 1958 werd opgericht als onderofficiersvereniging, actief binnen ons inmiddels ontbonden regiment en binnen de Cavalerie.

 

Vele “Rode” huzaren, korporaals, onderofficieren, officieren en vrienden zijn of overgeplaatst danwel hebben de actieve militaire dienst verlaten. Het is daarom van belang om militairen van het vm 3e Regiment en iedereen die bij RHPA heeft gediend aan te moedigen lid te worden van deze reünievereniging. Aanmelden kan via de secretaris.

 

De jaarlijkse reünie biedt bij uitstek de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, vriendschapsbanden te herstellen en oude koeien uit de sloot te halen.

 

De reünievereniging telt momenteel 58 betalende leden en 12 begunstigers. Een vrijwillig dagelijks bestuur beheert de gelden en organiseert jaarlijks de reünie.

 

De jaarlijkse bijdrage is €10,- en wordt gebruikt voor de organisatie en realisatie van de jaarlijkse bijeenkomst. Uiteraard wordt per evenement bekeken of er nog een financiële aanvulling noodzakelijk is.

 

Het dagelijks bestuur komt 2x per jaar bijeen op de Bernhardkazerne te Amersfoort.

 

Middels een jaarlijkse nieuwsbrief, die medio december verschijnt, worden de leden en begunstigers op de hoogte gehouden van het wel en wee van de vereniging.

 

Nadat men lid is geworden kan men zich registreren op deze website. Dan zijn de fotoboeken van onze reünies zichtbaar, een adressenlijst van onze leden, de verjaardagskalender en de verslagen van de jaar- en bestuursvergaderingen.

 

Samenstelling bestuur reunievereniging:

Voorzitter: Gerard Enkelaar
Vice vz: vacant
Secretaris: Ton Mulder (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Penningmeester: Michiel Kock
Lid Johan Haveman
Lid Henk Vos
Lid vacant

 

 

Reünievereniging voormalig 3e Regiment Huzaren Prins Alexander.

  • Laatste bijdrage: maandag 20 september 2021.